Карти Таро гледане

Таро четене и гадаене по Skype и лично

ТАРО ЩЕ ВИ ДАДЕ НЕЗАБАВЕН ДОСТЪП ДО ВАШАТА ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ И ЩЕ ВИ ПОВЕДЕ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА ЖИВОТА, КЪМ КОЙТО СЕ СТРЕМИТЕ.

Таро – какво е и за кого работи?

Разчетени адекватно от експерт, картите Таро са доказано надсетивно ръководство, вътрешна мъдрост и дълбоко прозрение.

Ако вие сте:

  • Изправени пред трудно решение и не знаете по кой път да поемете?
  • Трябва да се справите с предизвикателни взаимоотношения и искате да върнете нещата обратно на мястото им?
  • В търсене на по-дълбок смисъл и цел в живота ви?
  • Готови сте да осъществите своя голяма мечта или план и искате частица свръхземна помощ.
  • Без значение на какво житейско ниво сте, Таро само може да помогне да отключите своята интуиция за успех и хармония!

Карти Таро с мен – Шамана


Използвам моите способности заедно с прекрасните 78 изображения на картите Таро, за да направим сеанса едновременно трансформиращ и дълбоко информативен. Таро ще разкрият вашия живот като пъстър гоблен, изтъкан от подробности за вашите взаимоотношения, кариера, семейство и приятели, цели и амбиции, интересни събития и цикли на изживявания и спадове в живота.

Дали лично или по телефона, докато разчитам картите, информацията идва под формата на мисли, чувства, усещания и картини в ума ми. Чувствам енергията на клиентите си и много от ситуациите и нюансите около тях. След Таро сеансите самите те споделят, че разчетеното от мен и картите имат дълбоки положителни ефекти в живота им в последствие.

Много хора ми се довериха и заради пълната конфиденциалност, която гарантирам. Щастлив съм, когато успявам да помагам на хората с уникално изкуство като ТАРО картите.

Таро на практика

В едно типично Таро четене използвам целия комплект от 78 карти. Давам подробности на моя клиент за неговия живот и за някои предстоящи събития. Можете да зададете въпросите си и да запишете аудио или видео от срещата ни. Можем да говорим за всичко – хора, ситуации, избори, които са необходими – всичко, което се отнася до живота ви. Мога също да се фокусирам конкретно върху ключова ситуация или проблем.

Таро е колода от 78 карти, всяка със собствена образност, символика и история. 22-та Големи Аркани  представляват кармичните и духовни уроци на живота,  56-те Малки Аркани  отразяват изпитанията и скърбите, които ежедневно преживяваме. Някои може да кажат, че картите Таро са просто картинки на хартия. Това, което открих от заниманията ми с Таро ежедневно в продължение на повече от двадесет години, е следното: Таро е историята на нашия живот, огледало на душата ни и ключ към нашата вътрешна мъдрост.

Огледало на живота

За ползите от срещата с карти Таро

Всеки духовен урок, който срещаме в живота си, може да бъде открит в седемдесет и осемте карти на Таро. И когато се консултираме с Таро, ще ни се покажат точните насоки и уроци, които трябва да научим и да овладеем, за да живеем пълноценен живот. Това е все едно да погледнете в огледало, което ви предоставя достъп до подсъзнанието ви. Таро като огледало ни позволява да се докоснем до мъдростта и отговорите, които живеят във всички нас. 

ГОТОВИ ЛИ СТЕ?

От практиката ми

Кадри от реален сеанс

Очаквайте скоро видео