ЗА МЕН

Здравейте,
Наричат ме ШАМАНА и съм тук, за да ви помогна…

Моето верую

Тук е мястото да Ви се представя. Накратко, всичко, което правя за хората, които се свързват с мен, е свързано с проблемния свят на съвременното общество. Влагам енергията и опита си с желанието балансът в човешката душа да се възстанови, а отношенията между хората да се върнат в руслото на хуманността, любовта и доброто. Ролята ми е да помогна съзиданието да възтържествува над силите на разрухата, грозотата, омразата. Тези двете са в постоянна борба в микросветовете на всеки от нас и близките около нас.

Фактите

Колкото и да не искаме да вярваме, важно е да имаме съзнанието за нещо много важно в природата. Понякога злобата, омразата и всички негативни чувства карат някои хора да разделят други хора. Освен това други се разболяват, умират от знайни и незнайни болести. Това в много случаи са чужди въздействия, които по-късно се трупат и върху децата, т.е. страдат и те. Фактите са много, доказателствата са хиляди и стотици хиляди. Думите са излишни дори, защото не искаме да си представяме тази грозна плашеща планетарна сцена по този начин. Това не е никак добре за самите нас. Особено като си спомним, че човешките чувства нямат граници. 

Вашият избор

Наблюденията и опита ми показват, че на всичко това може да се повлияе – частично или напълно, – за да върне човекът радостта от живота. Потърсете ме, за да поговорим за Вашия проблем. Аз мога да Ви помогна в следните области:

  • Търсене и намиране на направена магия
  • Разваляне на черна магия
  • Разваляне на вуду магия
  • Разваляне на магия за раздяла
  • Восъколеене
  • Гледане с карти Таро
  • Заклинания за успех
  • Отключване на късмет в кариерата и личния живот
  • Магически амулети за щастие и късмет

Определено ще получите насоки и помощ за решаването на проблема си, защото работя с мисъл за постоянен баланс на нещата. Работата и усилията ми в областта на прекъсване на черна магия и восъколеене носят своите плодове в живота и дома на хората, които повярваха и ми се довериха. Картите Таро са чудесен съветник на постоянните ми клиенти, които в определени периоди чувстват спънки, и показват правилния изход всеки път, щом се допитаме до тях.

Търсите експерт по Таро или съветник в конкретна житейска ситуация?

Просто ми пишете или ми се обадете!

14

ГОДИНИ

117

СЛУЧАЯ

76

СЕЛИЩА

94

УСПЕХА

ПОСЛЕДНО ОТ РАБОТАТА МИ

17 януари 2018

ТАРО разкриват хаотична любов

Ива беше на кръстопът – любовта и брака или мъчителните съмнения.

26 декември 2018

Лъкатушещ късмет и восъколеене


Да се пречистим от страха и недоверието и да продължим напред с вяра и добро!

31 ноември 2019

Срещу черната магия


Свържете се с мен в случай, че усещате негативни влияния и лош късмет